Feestmenu “sint dimpna”

Alle dagen mogelijk

Tonijn

Groene asperge

Pladijs

Spinazie, nicola

(eventueel supplement kaviaar €35)

Nieroogkreeft

Asperge, erwt, gesmolten ganzenlever

Kalfs

Morieljes, voorjaarsgroenten

Eventueel supplement:

bordje met heerlijk gerijpte kazen van “Van Tricht”
(€20 en €12 voor de wijn)

Aardbei

Rabarber, mascarpone
(eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €14)

Kokos

Ananas, kers

€114 voor het menu
€160 met wijn tot bij het dessert
€15 voor huisaperitief
€17 champagne als aperitief
€11 voor de koffie

Te bestellen met de ganse tafel voor 13 uur of voor 20.30 uur

Laat u verrassen
MAANDAG, DINSDAG, VRIJDAGMIDDAG

3 gangen menu €62
3 gangen inclusief wijn €89

4 gangen menu €82
4 gangen inclusief wijn €115

Kaas ipv dessert €14
€ 12 voor de wijn te bestellen bij het begin van de maaltijd.

MENU VAN DE CHEF
VRIJDAG EN ZATERDAG

Een plezierig vijf gangen verrassingsmenu volgens
de smaak van de chef
Drie hartige en twee zoete gerechten.
€ 95 of € 134 inclusief wijn tot bij het dessert.
€15 voor het huisaperitief
€17 champagne als aperitief

Bij het niet melden van allergieën bij de reservatie zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen van 15€. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie.

Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten