Alle dagen mogelijk
Tonijn
Groene asperge
•
Pladijs
Spinazie, nicola
(eventueel supplement kaviaar €35)
•
Nieroogkreeft
Asperge, erwt, gesmolten ganzenlever
•
Kalfs
Morieljes, voorjaarsgroenten
•
Eventueel supplement:
bordje met heerlijk gerijpte kazen van “Van Tricht”
(€20 en €12 voor de wijn)
•
Aardbei
Rabarber, mascarpone
(eventueel kaas i.p.v. dessert supplement €14)
•
Kokos
Ananas, kers
€114 voor het menu
€160 met wijn tot bij het dessert
€15 voor huisaperitief
€17 champagne als aperitief
€11 voor de koffie
Te bestellen met de ganse tafel voor 13 uur of voor 20.30 uur
Laat u verrassen
MAANDAG, DINSDAG, VRIJDAGMIDDAG
3 gangen menu €62
3 gangen inclusief wijn €89
4 gangen menu €82
4 gangen inclusief wijn €115
Kaas ipv dessert €14
€ 12 voor de wijn te bestellen bij het begin van de maaltijd.
Te bestellen met de ganse tafel.
MENU VAN DE CHEF
VRIJDAG EN ZATERDAG
Een plezierig vijf gangen verrassingsmenu volgens
de smaak van de chef
Drie hartige en twee zoete gerechten.
€ 95 of € 134 inclusief wijn tot bij het dessert.
€15 voor het huisaperitief
€17 champagne als aperitief
Bij het niet melden van allergieën bij de reservatie zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen van 15€. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten